«To ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ανάγκη από πολλούς Αμπιντάλ»

«To ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ανάγκη από πολλούς Αμπιντάλ»

Δημήτρης Τομαράς
«To ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ανάγκη από πολλούς Αμπιντάλ»

bet365

Ο Μίτσελ εξήρε τον Ερίκ Αμπιντάλ για το ήθος και την προσωπικότητά του, αναφέροντας πως το ποδόσφαιρο χρειάζεται πολλούς... Αμπιντάλ.

Μιλώντας στην Ισπανία όπου βρίσκεται από την Κυριακή ο ερυθρόλευκος προπονητής τόνισε για τον Αμπιντάλ: «Ο 'Άμπι' ήταν σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί να φανταστεί και να σκεφτεί κανείς πως παίκτες που προέρχονται από την Μπαρτσελόνα είναι πάντα έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από πολλούς Αμπιντάλ. Η ομάδα που δουλεύω τώρα έχει ένα μεγάλο όνομα και μία σημαντική οντότητα και ήταν πολύ σπουδαίο που έπαιξε σε εμάς ο Αμπιντάλ. Έμεινε μόνο 6 μήνες όμως κανένας Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Κανένας παίκτης δεν θα βγάλει από το μυαλό του πως μοιράστηκε τα αποδυτήρια με τον Αμπιντάλ». Σχετικά με την Μπαρτσελόνα τόνισε: «Η ομάδα του Ενρίκε παίζει καλά και ξέρει να χειρίζεται σωστά τα αποδυτήριά της. Όμως όταν υπάρχουν τόσοι που θέλουν να γίνουν πρόεδροι στην ομάδα και επηρεάζουν καταστάσεις αυτό δημιουργεί πρόβλημα». Όσο για το πρωτάθλημα είπε πως «όπως η Μπαρτσελόνα έχασε την πρωτιά από την Ρεάλ μπορεί να συμβεί και το αντίθετο στην συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα