Ο Κλιχ αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις επαφές με ΠΑΟΚ!

Ο Κλιχ αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις επαφές με ΠΑΟΚ!

Ο Κλιχ αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις επαφές με ΠΑΟΚ!

bet365

O Mατέους Κλιχ μιλά στο gazzetta.gr για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ και στέλνει μήνυμα... τίτλου στους φιλάθλους του «δικέφαλου του Βορρά».

Οι Πολωνοί τον έστειλαν στον ΠΑΟΚ και ο Ματέους Κλιχ δεν το... αρνείται! Ο 24χρονος Πολωνός μίλησε στο gazzetta.gr για τις εξελίξεις με τη Βόλφσμπουργκ, τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την επιθυμία του να παίξει μπάλα και να πάρει τίτλο με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι συμπατριώτες σου σε έχουν ήδη στείλει στον ΠΑΟΚ. Είναι αληθινά τα σενάρια;
«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και με τιμά αρκετά. Ξέρω πως η ελληνική ομάδα έχει μιλήσει με τη Βόλφσμπουργκ αρκετά, υπάρχουν αρκετές επαφές και περιμένω…»

Πιστεύεις πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και θα παίξεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης;
«Είναι πιθανό να παίξω στον ΠΑΟΚ, το θέλω, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα τώρα από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι».

Πότε πιστεύεις πως θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής σου;
«Σύντομα θα γνωρίζω αρκετά. Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι πριν το τέλος της χρονιάς, πιθανότατα στις αρχές Ιανουαρίου».

Πως βλέπεις την προοπτική να παίξεις στον ΠΑΟΚ;
«Εξαιρετική προοπτική, αφού πρόκειται για μεγάλο σύλλογο, φιλόδοξο και με υπέροχο κόσμο. Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ξέρω είναι στην κορυφή και τα πάει πολύ καλά. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αργότερα για το μέλλον μου…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα