Μακ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Μακ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Gazzetta team
Μακ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ με δηλώσεις του μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την εθνική Σλοβακίας ενώ νέα χρονιά ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Μακ με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αρχικά είπε τα εξής: «Το δεύτερο μισό της χρονιάς ήταν το καλύτερο της καριέρας μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι στον ΠΑΟΚ παίζω τακτικά και πετυχαίνω γκολ. Στην Εθνική ομάδα ζω μια φαντασίωση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι στην Ουκρανία που κερδίσαμε».
Για τα προβλήματα που είχε με το πόδι του είπε: «Λυπάμαι για τον τραυματισμό μου αλλά πλέον νιώθω μια χαρά, κάνω προπονήσεις πάντα σε συμφωνία με τον προπονητή, ενώ έχω βρει κι ένα πολύ καλό φυσιοθεραπευτή».
Για το που θα περάσει την γιορτή των Χριστουγέννων. «Θα είμαι με τα πεθερικά μου. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά καθώς για πρώτη φορά θα έχουμε μαζί μας τον γιο μου Ρόμπιν. Στις 27 Δεκεμβρίου όμως επιστρέφω στην Ελλάδα γιατί έχουμε προπόνηση».
Όσο για τη νέα χρονιά είπε: «Πρώτα από όλα υγεία! Πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα