Αλαφούζος: «Τελειωμένο του Μπεργκ, ενίσχυση τον Ιανουάριο»

Αλαφούζος: «Τελειωμένο του Μπεργκ, ενίσχυση τον Ιανουάριο»

Νίκος Αθανασίου
Αλαφούζος: «Τελειωμένο του Μπεργκ, ενίσχυση τον Ιανουάριο»

bet365

Παρουσία ελαχίστων μελών πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ της «Συμμαχίας», με τον Γιάννη Αλαφούζο να ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σημαντικά και πως η ανανέωση του Μπεργκ είναι πλέον θέμα τυπικό.

Μεταξύ συγγενών και φίλων, καθώς μόλις 50 άτομα έδωσαν το παρών στον «Τάφο του Ινδού» λόγω της ημέρας και του ντέρμπι στο βόλεΪ, πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Στο καθαρά τυπικό κομμάτι εγκρίθηκαν όλα τα θέματα που ήταν υπό συζήτηση. Αναλυτικά:

* Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
* Έγκριση απολογιστικής έκθεσης πεπραγμένων και διαχειριστικού απολογισμού από 01.07.2013 έως 30.06.2014.
* Έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής
* Απαλλαγή ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 01.07.2013 έως 30.06.2014
* Ενημέρωση για τη σύναψη ανταποδοτικών συμβάσεων με εταιρείες και έγκριση αυτών
* Έγκριση προαιρετικής ειδικής ενίσχυσης σύμφωνα με την από 05.05.2014 απόφαση του Δ.Σ.
* Ενίσχυση – δωρεές για συμμετοχή σε αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και βελτίωση εγκαταστάσεων του Γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Από κει και πέρα, ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού»... έβγαλε κάποιες ειδήσεις. Χαρακτηριστικά:

-Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ενισχυθεί σημαντικά τον Γενάρη και ειδικά στην άμυνα, όπου υπάρχει πρόβλημα.

-Ξεκαθάρισε πως η ανανέωση του Μάρκους Μπεργκ έχει τελειώσει και το θέμα είναι καθαρά τυπικό.

-Άφησε ανοιχτό το θέμα επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επαφή.

-Θεωρεί πως υπάρχουν πιθανότητες να δοθούν τα χρήματα από την Περιφέρεια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Διαβάστε στο Live όλη την συζήτηση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα