Βίντοβιτς στο gazzetta.gr: «Η Λόκερεν χρωστάει πολλά στον Γκαλίτσιο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Βίντοβιτς στο gazzetta.gr: «Η Λόκερεν χρωστάει πολλά στον Γκαλίτσιο»

bet365

Ο πρώην στόπερ της Μουσκρόν και της Εθνικής Βελγίου στο Μουντιάλ 1998, Γκόρνταν Βίντοβιτς καταθέτει στο gazzetta.gr την άποψη του για τον Γιώργο Γκαλίτσιο τονίζοντας πως μπορεί να αγωνιστεί άνετα σε οποιαδήποτε ομάδα του Βελγίου.

Ο Γκόρνταν Βίντοβιτς ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου και νυν της Τυνησίας, Ζορζ Λέεκενς παίρνοντας μέρος στο Μουντιάλ της Γαλλίας (1998) με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μεσουρανούσε στο βελγικό πρωτάθλημα στα τέλη της δεκαετίας του '90 μίλησε στο gazzetta.gr για τον Γιώργο Γκαλίτσιο και την αγωνιστική πρόοδο που διέγραψε μετά την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Ο Γκαλίτσιος είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει καθιερωθεί πλέον στο βελγικό πρωτάθλημα με την Λόκερεν. Θεωρώ πως για το επίπεδο του πρωταθλήματος μας αποτελεί καλή περίπτωση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να σταθεί σε ισχυρότερο πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με τον «Βίντο», η Λόκερεν οφείλει σε μεγάλο ποσοστό τις διακρίσεις της τα τελευταία χρόνια στον Έλληνα μπακ.

«Η παρουσία του δίνει σιγουριά στην άμυνα της Λόκερεν. Πρόκειται για σημαντικό ποδοσφαιριστή για την Λόκερεν καθώς έχει σταθερότητα στην απόδοση του. Ότι πέτυχε τα τελευταία χρόνια η Λόκερεν το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Γκαλίτσιο».

Ο παλαίμαχος διεθνής με το Βέλγιο υποστηρίζει πως ο Γκαλίτσιος μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας.

«Θα μπορούσε να παίξει σε μεγαλύτερους βελγικούς συλλόγους γιατί διαθέτει την ποιότητα για να σταθεί εκεί και το αξίζει. Το βελγικό πρωτάθλημα, δεν έχει σχέση με το γερμανικό, το αγγλικό, ή το ισπανικό. Έτσι θεωρώ πως ο Γκαλίτσιος μπορεί να παίξει οπουδήποτε στο Βέλγιο».

Ο πρώην παίκτης της Μουσκρόν αναφέρθηκε παράλληλα στα ατού αλλά και το μοναδικό μειονέκτημα του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού.

«Πρόκειται ένα δυνατό παιδί με πολύ καλή φυσική κατάσταση, ένας έξυπνος αμυντικός με ομαδικό πνεύμα. Πιστεύω πάντως πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά αναφορικά με την ταχύτητα του».


 

Τελευταία Νέα