«Βγαίνουμε στο φως» (pics)

«Βγαίνουμε στο φως» (pics)

Gazzetta team
«Βγαίνουμε στο φως» (pics)

bet365

Στην έξοδο της ΑΕΚ από το τούνελ αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που έγινε παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλη η οικογένεια της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ βρέθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι, όλοι τις οικογένειές τους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν τις Άγιες αυτές ημέρες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών και μάλιστα χαιρέτισε και ευχήθηκε σε όλους προσωπικά, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Κορδέρο έφτασε στο ΟΑΚΑ περπατώντας δείχνοντας πως η αποθεραπεία του πάει πάρα πολύ καλά.

Οσο για τον Δέλλα, έκανε δηλώσεις και σε αυτές απέφυγε για ακόμη μία φορά να αναφερθεί στα μεταγραφικά. «Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο ...τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολλή σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως. Το μεγαλύτερο αγαθό απ" όλα και πάνω απ" όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι" αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ και σε ερώτηση για το αν περιμένει κάποιο μεταγραφικό δώρο από τον Αη-Βασίλη, απάντησε: «Θα δούμε...».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα