«Μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Ρικάρντο Κόστα»!

«Μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Ρικάρντο Κόστα»!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Ρικάρντο Κόστα»!

bet365

Ο αρχισυντάκτης της «Α Bola», Μιγκέλ Κορέια αναλύει για λογαριασμό του gazzetta.gr τον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος της «A Bola» μιλώντας στο gazzetta.gr για τον Ρικάρντο Κόστα, στάθηκε στα ατού του 33χρονου στόπερ.

Ο Μιγκέλ Κορέια, επισημαίνει πως ο πρώην παίκτης της Βαλένθια παρά τις αλλαγές προπονητών στην Εθνική Πορτογαλίας, συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα, κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή ικανό στο ψηλό παιχνίδι, με καλές τοποθετήσεις και σταθερή απόδοση. «Ο Ρικάρντο Κόστα διαθέτει μεγάλη πείρα, ενώ αγωνίζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Ήταν πάντα αρχηγός και διέθετε το πνεύμα του ηγέτη, όπου και αν αγωνίστηκε. Δεν είναι ο παίκτης που κάνει την μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, όμως είναι πάντα πάνω από τον μέσο όρο η απόδοση του, ενώ σπάνια κάνει λάθη.

Θεωρώ πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με σταθερή απόδοση. Σπάνια θα κάνει κακό παιχνίδι, ενώ με την προσωπικότητα του μπορεί να κρατάει τα αποδυτήρια. Ένας ποδοσφαιριστής με καλό χαρακτήρα και υποδειγματική στάση.

Θεωρώ πως θα μπορούσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση. Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του.

Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ξέρει να τοποθετεί το σώμα του και να κερδίζει την μπάλα χάρη στις καλές τοποθετήσεις του.

Διαβάζει σωστά το παιχνίδι του αν και δεν ρισκάρει πολύ, ενώ δεν είναι τόσο γρήγορος κάτι που φαντάζει λογικά αν αναλογιστούμε ότι είναι 33 ετών.

Είναι από τους πιο παλιούς παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας. Νομίζω μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πρόκειται ουσιαστικά για τους δύο που απέμειναν από την παλαιά φρουρά.

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και τώρα θα μπορούσε να έχει θέση στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος. Για την απόκτηση του έχει ακουστεί ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Η Σπόρτινγκ έχει στα πλάνα της, έναν ακόμη παίκτη που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, τον Μπρούνο Άλβες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα