Ραϊόλα: «Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τον Αφελάι»

Ραϊόλα: «Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τον Αφελάι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ραϊόλα: «Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τον Αφελάι»

bet365

Την άγνοια του για τις φήμες που θέλουν το μέλλον του Ιμπραίμ Αφελάι στον Ολυμπιακό να παραμένει αβέβαιο εξέφρασε ο διάσημος ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, στον Ολυμπιακό υπάρχει δυσφορία για την συμπεριφορά του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο 28χρονος άσος, όταν έγινε αλλαγή από τον Μίτσελ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αποχώρησε απευθείας για τα αποδυτήρια, ενώ μετά το πέρας του αγώνα με την Μάλμε δεν έμεινε στο γήπεδο για να χαιρετήσει τον κόσμο.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέποντας πως ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν δείχνει ζήλο το τελευταίο διάστημα, τον άφησε εκτός αποστολής στο ματς με την Καλλονή με συνέπεια να πυροδοτηθούν νέα σενάρια.

Ο γνωστός Ιταλός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Αφελάι έκανε δηλώσεις στον ολλανδικό Τύπο.

«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει και ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω κάτι για για αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το ίδιο ισχύει και για το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Δεν σχολιάζω ποτέ τα συμβόλαια των παικτών μου, έτσι δεν έχω να πω κάτι και για τον Αφελάι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα