Αντίστροφη μέτρηση για Νίκη Βόλου!

Αντίστροφη μέτρηση για Νίκη Βόλου!

Αντίστροφη μέτρηση για Νίκη Βόλου!

bet365

Με το... ενάμισι πόδι εκτός πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου, με τον Πάτση να δίνει 24ωρη προθεσμία στον ερασιτέχνη για να βρει επενδυτές, με «εναλλακτική» την διάλυση της ΠΑΕ!

Ολοένα και στενεύουν τα περιθώρια για την Νίκη Βόλου, η οποία αναζητάει πλέον ένα θαύμα για να υπάρξει λύση και να μην οδηγηθεί στην διάλυση. Και μάλιστα, το... θαύμα αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες, αφού αυτή την διορία έχει θέσει στον ερασιτέχνη ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ανδρέας Πάτσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, με επιστολή που απέστειλε προειδοποίησε πως, αν μέχρι την Τρίτη δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και να την τρέξει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα οδηγήσει την Νίκη σε εκκαθάριση, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα διαλυθεί και θα βρεθεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, γράφοντας την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα