Ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα στο gazzetta.gr

Ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα στο gazzetta.gr

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα στο gazzetta.gr

bet365

Ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα, Όσκαρ Φοντ διέψευσε στο gazzetta.gr τις φήμες περί επαφών του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο άσο.

Ο 33χρονος στόπερ, ο οποίος έχει κατακτήσει 1 Champions League, 1 Κύπελλο UEFA, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο, 4 Πρωταθλήματα Πορτογαλίας, 2 Κύπελλα με την Πόρτο αλλά και 1 Πρωτάθλημα Γερμανίας με την Βόλφσμπουργκ, τους τελευταίους πέντε μήνες ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Αλ-Σαϊλίγια από το Κατάρ.

Ο διεθνής σέντερ μπακ, ο οποίος για μία τετραετία φόρεσε τη φανέλα της Βαλένθια, φέρεται να παρουσιάζει τάσεις φυγής από το Εμιράτο με τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται για την απόκτηση του έπειτα από την θετική εισήγηση του Μίτσελ.

Ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα, Όσκαρ Φοντ μιλώντας στο gazzetta.gr έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον πελάτη του.

«Όχι αυτό που μου λέτε δεν ισχύει. Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο Ρικάρντο Κόστα έχει συμβόλαιο με την Αλ-Σαϊλίγια στο Κατάρ. Έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2016».

Ο Φοντ τόνισε ωστόσο πως σε περίπτωση που επισημοποιούνταν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, ενδεχομένως τα πράγματα να αλλάξουν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με παρουσία στο Champions League. Ασφαλώς θα είναι τιμητικό για τον Ρικάρντο εάν ενδιαφερθεί και θα εξετάζαμε την πρόταση του.

Όπως προείπα όμως δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Ο Ρικάρντο Κόστα είναι ποδοσφαιριστής της Αλ-Σαϊλίγια».

Τα λεγόμενα του ατζέντη του Ρικάρντο Κόστα ωστόσο δεν συμβαδίζουν με το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει βρει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της Πόρτο τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις προσπάθειες τους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και μέσα στην ημέρα από τη στιγμή που ο Μίτσελ ζητάει άμεσα την απόκτηση ενός στόπερ εγνωσμένης αξίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα