Τσάβι: «Δεν θα ήμουν χαρούμενος στη Μαδρίτη»

Τσάβι: «Δεν θα ήμουν χαρούμενος στη Μαδρίτη»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τσάβι: «Δεν θα ήμουν χαρούμενος στη Μαδρίτη»

bet365

Ο Τσάβι δηλώνει αιώνια πίστη στην Μπαρτσελόνα στην οποία θέλει να κλείσει την καριέρα του, ενώ τόνισε ότι δεν θα ήταν χαρούμενος στη Μαδρίτη, σε περίπτωση που έπαιζε ποτέ για την Ρεάλ.

Στη Μαδρίτη; Ε, όχι δα. Με τη φανέλα της Ρεάλ; Δεν θα ήταν ευτυχισμένος. Ο Τσάβι, αποτελεί «σημαία» της Μπαρτσελόνα, δεν έχει πρόβλημα να κάτσει στον πάγκο για το καλό της ομάδας και θέλει να κλείσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».

«Είμαι φανατικός της Μπαρτσελόνα. Δεν θα ήμουν χαρούμενος στη Μαδρίτη. Είμαι από τη Βαρκελώνη, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να εξαπατήσω κανέναν. Είμαι στο μέρος που πάντα ονειρευόμουν να είμαι, το οποίο είναι η Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερός», είπε αρχικά σε Αιγύπτιους δημοσιογράφους ο Τσάβι και συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και το ότι δεν άφησα την Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερή μου επιλογή. Δεν θέλω να την αφήσω. Θέλω να συνεχίσω εδώ μέχρι το τέλος. Συμφωνήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι για ακόμη έναν χρόνο και είμαι πιο άνετος».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να «κρεμάσει τα παπούτσια» του είπε: «Θέλω να συνεχίσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν ξέρω πότε θα πάρω την απόφαση αυτή. Αρκετοί νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα και ο στόχος μας είναι να έχουμε μια δυνατή Μπάρτσα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάθομαι στον πάγκο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα