Παπαδόπουλος εναντίον Μίτσελ για την... τρομοκρατία

Δήμος Μπουλούκος
Παπαδόπουλος εναντίον Μίτσελ για την... τρομοκρατία

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά το ματς της Λιβαδειάς απάντησε στον προπονητή του Ολυμπιακού σχετικά με το ποια ομάδα θα είναι στην κορυφή!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στην Αθλητική Κυριακή της ΝΕΡΙΤ και μεταξύ άλλων σχολίασε όσα είπε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή. «Ναι, εμείς θα κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή. Επειδή ξέρω ισπανικά άκουσα τον Μίτσελ να λέει χθες ότι θα κάνουν αυτοί. Πρέπει να σταματήσει η τρομοκρατία» είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί με την τελευταία φράση του απάντησε: «Ξέρουν αυτοί…».

Ο Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας από τη Λιβαδειά, ενώ ο «έντονος» διάλογος που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και δεν υφίσταται θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα