ΠΑΟΚ: Σύσκεψη για την διαιτησία

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη για την διαιτησία

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Σύσκεψη για την διαιτησία

bet365

Η διαιτησία του Ανδρέα Παππά στην Λιβαδειά έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό θα υπάρξει σύσκεψη για το πως θα αντιδράσουν από εδώ και στο εξής.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η διαιτησία του Ανδρέα Παππά στον χθεσινό αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά στην Λιβαδειά έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων του συλλόγου. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστσιάδη ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ με την βοήθεια της Παναγιάς κέρδισε και τους διαιτητές.

Μάλιστα, την Δευτέρα θα υπάρξει σύσκεψη στην ομάδα για να δουν με πιο τροπο θα αντιδρασουν και δεν αποκλείεται να εκδοθεί ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ενω υπάρχουν σκέψεις να μεταβει στην ΕΠΟ παράγοντας της ΠΑΟΚ (Αγγελιδης ή Βρυζας) προκειμενου να εκφράσει τα παραπόνά του τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή αλλά και στην ΚΕΔ για την διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα