Μέντες: «Να αντιδράσουμε με Κέρκυρα»

Μέντες: «Να αντιδράσουμε με Κέρκυρα»

Gazzetta team
Μέντες: «Να αντιδράσουμε με Κέρκυρα»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μέντες περιμένει από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να αντιδράσουν σωστά στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς...

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με την SKODA Ξάνθη: «Ήταν πολύ κακή ομαδικά η εμφάνιση. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, αν και ο προπονητής μας προετοίμασε καλά για το ματς. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Στο πρώτο τους κόρνερ τους δώσαμε το δικαίωμα να σκοράρουν. Ήρθε και το 2-0 και αντιδράσαμε πολύ αργά. Η αρχή ήταν πολύ κακή και είμαστε απογοητευμένοι.

Δεν είναι μάθημα μόνο για τους νεαρούς παίκτες, αλλά και για τους πιο έμπειρους. Είναι ένα μάθημα για την ομάδα, διότι ήμασταν προετοιμασμένοι. Μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής. Όμως όταν αρχίζεις έτσι στο ματς πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να δουν όλοι οι παίκτες τι δεν πήγε καλά. Γιατί κοιμόμασταν στα πρώτα είκοσι λεπτά».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού: «Πέρυσι είχαμε σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα, όμως τους τελευταίους μήνες ήμασταν σταθεροί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συμβαίνει ακόμα και στις μεγάλες ομάδες και πρέπει να πάρουμε το μάθημα, διότι μας στοίχισε τρεις βαθμούς».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Πρώτος μας στόχος είναι να αντιδράσουμε σαν ομάδα τη Δευτέρα (σ.σ. με Κέρκυρα). Κανείς δεν είναι χαρούμενος με το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς τη Δευτέρα, έχοντας καλή αντίδραση στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα