Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

bet365

Ο Γκριεζμάν πέτυχε χατ τρικ, έκανε το καλύτερο του ματς στην Ατλέτικο και οι Μαδριλένοι διέσυραν 4-1 στο Σαν Μαμές την Αθλέτικ!

Αντίο με τεσσάρα στο 2014 είπε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία διέσυρε με 4-1 στο Μπιλμπάο την Αθλέτικ και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή (η Ρεάλ έχει ματς λιγότερο). Ο Γκριεζμάν ήταν απίστευτο, πέτυχε χατ τρικ και οι Μαδριλένοι με σούπερ β' 45λεπτο πήραν ένα μεγάλο διπλό! Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε την ήττα - σοκ από τη Βιγιαρεάλ στο Βιθέντε Καλντερόν και με τον Γκριεζμάν να βρίσκει δίχτυα τρεις φορές έκανε την ανατροπή και πήρε εύκολη νίκη.

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το ματς για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρίκο να ανοίγει το σκορ στο 17' για την Αθλέτικο. Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, ωστόσο ο Αντούριθ δεν είχε τα τελειώματα που έπρεπε. Αντίθετα, στην επανάληψη η Ατλέτικο είχε την ουσία που χρειαζόταν για την ανατροπή. Με το... καλημέρα (46') ο Γκριεζμάν πέτυχε το 1-1 και έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης. Στο 53' έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, ο Τιάγκο κέρδισε πέναλτι που δεν... υπάρχει και ο Γκαρσία σημείωσε το 2-1. Η Ατλέτικο είχε τον έλεγχο, εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά κενά της αντιπάλου και ο Γκριεζμάν με δυο γκολ στο 73' και στο 81' πέτυχε χατ τρικ διαμορφώνοντας το 4-1.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα