Ο... κρυφός μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας!

Νίκος Μαρούδας
Ο... κρυφός μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας!

bet365

Ένας άνθρωπος που δεν θέλει να φαίνεται πολύ είναι ο Θανάσης Ισσάρης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κέρκυρα, με το gazzetta.gr να έχει βρει μία και μοναδική φωτογραφία του επιχειρηματία.

Το καλοκαίρι η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα, πέρασε στα χέρια του Θανάση Ισσάρη, ο οποίος απέκτησε το 65% των μετοχών της ομάδας. Ο επιχειρηματίας ακολουθεί την ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν του αρέσει να φαίνεται πολύ στον κόσμο και προτιμά να έχει... low profile!

Γι' αυτό το λόγο από το καλοκαίρι όταν και πέρασαν στα χέρια του οι μετοχές δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία του. Όμως, το gazzetta.gr βρήκε μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες σε αποστολή με την ομάδα και σας την παρουσιάζει (φωτογραφία κειμένου). Πρόκειται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου ο επιχειρηματίας από τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την ήττα της ομάδας του με 2-1.

Ο Θανάσης Ισσάρης, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας «Ισσάρης Fruits ΑΕ» και δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγώ-εξαγωγών με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα