ΑνοιΧτοί λογαριασμοί!

ΑνοιΧτοί λογαριασμοί!

bet365

Στην κορυφή παρέμεινε η Λαμία, που κράτησε την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ηρακλή (0-0), μεγάλες νίκες για Απόλλων και Καρδίτσα, ισόπαλες Ερμιονίδα, Καλλιθέα, με τους Αθηναίους να έχουν παράπονα!

Ηρακλής - Λαμία 0-0
«Λευκό» ήταν το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ηρακλή και Λαμία, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το μηδέν και με τον ένα βαθμό να παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας, με προβάδισμα ενός βαθμού από τον Γηραιό. Το παιχνίδι ήταν κακό, με τους φιλοξενούμενους να κοιτούν μόνο το αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις στην αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής από την άλλη δεν κατάφερε να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν δημιουργούσε αξιόλογες στιγμές. Αν και είχε την κατοχή, ο Γηραιός δεν απείλησε το σύνολο του Τεννέ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι δίκαιο, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την κούρσα της κορυφής.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Περόνε, Ρομάνο (71' Λουκίνας), Κάσσος (61' Τσιλιανίδης), Σιατραβάνης (84' Πασάς)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κωστόπουλος (46' Ρεπετσάς) , Φατιόν, Καμαρά (38' Μουμίν), Βασιλόγιαννης, Γκούρμα, Γιενγκά (74' Αντωνόπουλος), Νεόφυτος.

Ζάκυνθος - Απόλλων 1926 0-2
Τεράστιο διπλό για τον Απόλλων, που πέρασε από την έδρα της Ζακύνθου με 0-2, παίρνοντας έτσι τεράστια, αλλά και απρόσμενη βαθμολογική ανάσα. Οι «νησιώτες» για τρίτο σερί παιχνίδι δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν και δεν έδειξαν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που στις πρώτες αγωνιστικές είχε εντυπωσιάσει.

Οι Πόντιοι αρχικά προειδοποίησαν με το δοκάρι του Ευσταθίου μόλις στο 2' και έφτασαν τελικά στο γκολ με δράστη τον Δήμου, που στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε με κεφαλιά το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη, η Ζάκυνθος πίεσε για την ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι, με τους φιλοξενούμενους να κλειδώνουν τελικά το διπλό στο 92' με τον Αναστασίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Κριτσμάρεβιτς, Αποστόλου (46' Λέκκας), Φωτιάς (73' Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (56' Κρολ).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος (16' Δήμου), Παπαστεριανός, Ακασού (65' Νατσιόπουλος), Μπιτσάκος, Καπετάνος, Καράμπελας (71' Τσούτσης), Ευσταθίου, Αναστασίου.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 1-0
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Καρδίτσας, που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Αναγέννηση ο Τζέκος, που είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 34' και τελικά κατάφερε να βρει δίχτυα στο 52'. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα, αν δεν είχαν απέναντί τους τον Βοσνιάδη, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Τζέκος (90+1' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης (86' Βουτσιάς), Μαυριάς (77' Μπουντούρης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (81' Χατζηλιάδης), Καθάριος (70' Κρυστάλλης), Πέεφ (63' Βελλίνης), Μίλιτς.

Ερμιονίδα - Καλλιθέα 1-1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα σε Ερμιονίδα και Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Κρανίδι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Παβίσεβιτς στο 10', όμως δεν έπιασαν καλή απόδοση.

Οι Αθηναίοι, ειδικά στο δεύτερο μέρος, είχαν τον έλεγχο και πίεσαν. Παρόλα αυτά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Τσώνη στο 75'. Η Καλλιθέα έφυγε έτσι με τον βαθμό, έχοντας όμως αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Γιαννουλάκη.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Ιασωνίδης, Κολόκας, Σαμαράς, Κιοσές, Ταπέ (78' Σχοινάς), Συμελίδης (58' Στάικος), Παβίσεβιτς, Όμο, Βλαχόπουλος (63' λ.τρ. Παπανικολάου).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Μπριλάκης (69' Κατσικογιάννης), Μιχαλόπουλος, Μπέλης (46' Τσίπρας), Μασάδο (86' Αριανούτσος), Αρναρέλης, Ρουσάκης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα