«Υπάρχει ενδιαφέρον για Σίλντενφελντ»

«Υπάρχει ενδιαφέρον για Σίλντενφελντ»

Νίκος Αθανασίου
«Υπάρχει ενδιαφέρον για Σίλντενφελντ»

bet365

Ο μάνατζερ του Κροάτη επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας, τονίζοντας οτι το μέλλον του «Σίφο» θα αποφασιστεί τον Ιανουάριο. Η στάση του Παναθηναϊκού.

Δημοσίευμα της εφημερίδας GoalNews την Κυριακή, ανέφερε πως η Κρίσταλ Πάλας κατέθεσε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ στην Ντιναμό Μόσχας για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος όμως δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του. Οι παράγοντες όμως της Ρωσικής ομάδας όμως, «γλυκάθηκαν» από το μισό εκατομμύριο και άρχισαν να ψάχνουν τρόπο για να τον πάρουν πίσω, προκειμένου να τον πουλήσουν...

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κροάτη αμυντικού, προκειμένου να μας δώσει το στίγμα του επί του θέματος. «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον μίας αγγλικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να μπορώ να σας πω ποια είναι αυτή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάριο Κνεζ.

Όσον αφορά μάλιστα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκού και τις επαφές που είχε με τους «πράσινους» δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, όμως άφησε να εννοηθούν πολλά: «Για αυτό δεν θέλω να πω κάτι. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Το συμβόλαιο του Γκόρντον λήγει τον Ιούνιο, κάτι που το γνωρίζουν πολλές ομάδες, όπως φυσικά και ο Παναθηναϊκός. Θα ήταν ψέμα αν σας έλεγα οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον ή επαφές από άλλους συλλόγους.

Η δουλειά μου είναι να προστατεύσω τον παίκτη με τον καλύτερο τρόπο μπορώ. Κάτι που σημαίνει οτι πρέπει να προγραμματίσω την καριέρα του. Γεγονός είναι οτι ο Γκόρντον δείχνει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα του και το τί σκέφτεται για τον Παναθηναϊκό, το οποίο σέβεται».

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας ξεκαθάρισε πως: «Το θέμα είναι το εξής: Το μέλλον του Γκόρντον δεν θα αποφασιστεί στους επόμενους δύο μήνες, αλλά στις επόμενες εβδομάδες», κάτι που σημαίνει οτι τον Ιανουάριο θα είναι στην Αθήνα για νέες επαφές με τον ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Η στάση του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, πολύ δύσκολα θα ενδώσουν στις προσπάθειες της Ντιναμό να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του «Σίφο» για να τον πουλήσει, καθώς δεν γίνεται στα μέσα της σεζόν να χαθεί ο βασικός στόπερ της ομάδας και να βρεθούν οι Φύσσας και Βόκολος να ψάχνουν και για δεύτερο παίκτη για την συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις πιέσεις του μάνατζερ σχετικά με το νέο συμβόλαιο, αυτό είναι κάτι που δεν «καίει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως θα το εξετάσουν τους επόμενους μήνες, με τα δικά τους κριτήρια και όρους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα