Αντιδρά ο Μουρίνιο για τις τιμωρίες όσων «βουτάνε»

Αντιδρά ο Μουρίνιο για τις τιμωρίες όσων «βουτάνε»

Κώστας Ζάλιαρης
Αντιδρά ο Μουρίνιο για τις τιμωρίες όσων «βουτάνε»

bet365

Καταστροφή θα ήταν, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, η σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής για την τιμωρία παικτών που πέφτουν εύκολα, με τον κόουτς της Τσέλσι να επιχειρηματολογεί.

Οι «μπλε» του Λονδίνου βρέθηκαν στο επίκεντρο αρνητικού σχολιασμού έπειτα από το παιχνίδι με τη Χαλ την περασμένη εβδομάδα. Οι Γουίλιαν και Ντιέγκο Κόστα πήραν κίτρινη κάρτα για «θέατρο», ενώ ο Στιβ Μπρους είχε παράπονα από τον ρέφερι για «βουτιά» του Γκάρι Κέιχιλ.

Στην ιδέα για σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ώστε να τιμωρούνται όσοι παίκτες πέφτουν εύκολα για να κερδίσουν φάουλ ή πέναλτι, ο Ζοσέ Μουρίνιο τάχθηκε κατά και το δικαιολόγησε:

«Οι ανεξάρτητες επιτροπές δεν λειτουργούν σωστά. Είναι καταστροφή όταν καλείται μια ανεξάρτητη επιτροπή να πάρει μια απόφαση με βάση ένα βίντεο. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμένες ομάδες και παίκτες για περιστατικά που συνέβησαν την περσινή σεζόν, όμως είδα αρκετούς να τιμωρούνται και αρκετούς να προστατεύονται. Είδα παίκτη να χτυπάει πεσμένο αντίπαλο και να μην τιμωρείται και άλλους που για μικροπράγματα δέχθηκαν ποινή. Καθόμαστε και μιλάμε για τιμωρίες για μια βουτιά που κατ' εμέ δεν ήταν βουτιά την περασμένη εβδομάδα και δεν μιλάμε για τον Φιλίπε Λουίς που θα μπορούσε να έχει μπει στο χειρουργείο με το μαρκάρισμα που δέχθηκε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα