Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Γκαλίτσιος, δεν έχει «κλείσει»!

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Γκαλίτσιος, δεν έχει «κλείσει»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Γκαλίτσιος, δεν έχει «κλείσει»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Έλληνα δεξιό μπακ για το καλοκαίρι, όμως, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία. Καθοριστική επαφή τις επόμενες μέρες.

Έναν παίκτη που απασχόλησε και πριν από μερικούς μήνες εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το δεξί άκρο της άμυνάς του, από τη στιγμή που στο «τριφύλλι» δεν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Χρήστο Μπούρμπο.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αρέσει στους «πράσινους», μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές τις επόμενες μέρες ενόψει καλοκαιριού.

Δεν υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, ωστόσο, προγραμματίζοντας από τώρα για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα