Κοιτάζει αλλού για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει αλλού για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Κοιτάζει αλλού για στόπερ ο Παναθηναϊκός

bet365

Η εμφάνιση του Χουάνμα υπό το βλέμμα του Λεωνίδα Βόκολου, φαίνεται να «κόβει» τον Ισπανό από τους υποψήφιους, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ έλαβε μέρος στο «τρελό» 6-6 της Νουμάνθια με τη Λούγο, ματς το οποίο παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων». Αν και ο Χουάνμα δεν είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, είναι επόμενο το «τριφύλλι» να ασχοληθεί δύσκολα πλέον με την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση και δεν αποκλείεται να γίνει νέο ταξίδι στην Πορτογαλία, πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τις κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα