Ελαμπντελαουί: «Δώρο το πρωτάθλημα και η πορεία στο Europa League»

Ελαμπντελαουί: «Δώρο το πρωτάθλημα και η πορεία στο Europa League»

Gazzetta team
Ελαμπντελαουί: «Δώρο το πρωτάθλημα και η πορεία στο Europa League»

bet365

Τον τίτλο του πρωταθλητή και μια καλή πορεία στο Europa League θέλει να κάνει δώρο στους φίλους του Ολυμπιακού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός μίλησε στη «Real News» για την εμπειρία του μέχρι τώρα στους πρωταθλητές Ελλάδας: «Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός με βοηθάει να φτιάξω χαρακτήρα παίζοντας με τη φανέλα του. Χαρακτήρα νικητή. Αλλάζει και η νοοτροπία μου. Αποκτώ νοοτροπία νικητή παίζοντας γι' αυτήν την ομάδα. Όπως ξέρετε, σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όλοι περιμένουν να κερδίζεις κάθε ματς. Κι αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι καλό. Μαθαίνω ως ποδοσφαιριστής και βελτιώνομαι».

Αναφορικά με την κλήρωση στο Europa League, που έφερε τους Πειραιώτες απέναντι στη Ντνίπρο, σημείωσε: «Αν και δεν ξέρω ακόμα πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε στον επόμενο γύρο. Και σίγουρα οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνονται αν κάνουμε παιχνίδια όπως αυτά με τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο στο 'σπίτι' μας. Ειδικά αυτά τα δύο».

Καταλήγοντας, κληθείς να επιλέξει ένα δώρο για τον κόσμο της ομάδας ενόψει Χριστουγέννων, ο 23χρονος μπακ, υπογράμμισε: «Θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, δηλαδή να το κατακτήσουμε και φυσικά να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Όλα αυτά θα είναι ένα... δώρο από εμάς για τους οπαδούς μας. Όλοι θέλουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Εγώ θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε. Το ίδιο έκανα και στο Champions League. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε στον επόμενο γύρο, παρ' ότι φτάσαμε κοντά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα