Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (vid)

bet365

Ένα τρομερό γκολ του Γιουσούφ, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη να παίρνει νίκη-ανάσα μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Το ήθελε, το πίστεψε και το έκανε! Ο Εργοτέλης κόντρα στον ΠΑΣ της εξαιρετικής εμφάνισης με τον ΠΑΟΚ βρήκε τον καλό του εαυτό, σκόραρε με γκολάρα του Γιούσουφ και πήρε μία νίκη ζωτικής σημασίας στο Παγκρήτιο. Μία επικράτηση που του επιτρέπει να ελπίζει για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Με δεκάρι τον Μπογκτάνοφ και 4-2-3-1 ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης με τον Ταουσιάνη υπηρεσιακό τεχνικό ξεκίνησε με την... έμπνευση να παίξει δεκάρι ο Μπογκτάνοφ και σχήμα 4-2-3-1. Πιο αναλυτικά: Καβουσάκης κάτω από τα δοκάρια, Γκέντσογλου και Φιντέλεφ τα δύο στόπερ, δεξί μπακ ο Τζανακάκης και αριστερό ο Λυκογιάννης. Αμυντικά χαφ οι Καζναφέρης και Κοζορώνης, δεξιά ο Ρέντζας, αριστερά ο Γιουσούφ, στην κορυφή της επίθεσης ο Παμλίδης και πίσω του, σε ρόλο επιτελικού χαφ ο Μπογκντάνοφ.

Πως άρχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με 4-2-3-1 άρχισε το ματς και ο ΠΑΣ: Βελλίδης κάτω απ' τα γκολπόστ, οι Στρούνα, Τσουκαλάς, Μιχαήλ και Σκόνδρας στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς και Λίλα, δεξιά ο Τσάβες, αριστερά ο Ακόστα, στην κορυφή ο Ίλιτς με τον Αυγενικού να είναι το δεκάρι της ομάδας.

Γκολάρα Γιουσούφ για το 1-0

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλε τον ρυθμό του. Έκανε ένα ιδιαίτερα καλό πρώτο ημίχρονο. Έχοντας καλή κίνηση με και χωρίς την μπάλα, διάθεση, τρεξίματα, επιθετική ένταση, καλή δημιουργία αλλά ακι ουσία με το γκολ που έβαλε. Στο 9ο λεπτό ο Γιουσούφ έβαλε γκολάρα. Ένα τέρμα που θα είναι σίγουρα στα καλύτερα υποψήφια της αγωνιστικής. Έκανε πολύ ωραία κίνηση και με σουτάρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Ακολούθησαν και άλλες φάσεις για τον Εργοτέλη και ενώ ο ΠΑΣ προσπάθησε να γίνει απειλητικός και είχε καλές στιγμές από το 26' και μετά κυρίως με τον Τσάβες.

Πίεση από ΠΑΣ δίχως αντίκρισμα

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα βελτίωσε την εικόνα του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αλλά όχι όσο χρειαζόταν. Ο Τσάβες πάλι ήταν ο παίκτης που προσπαθούσε πιο πολύ. Οι αλλαγές των δύο προπονητών είχαν ως στόχο να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης. Κάτι που δεν συνέβη όμως. Οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν ιδιαίτερα καλά το ματς και πήραν μία υπερπολύτιμη νίκη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεζαν πολύ και είχαν μία μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Κοροβέση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Καβουσάκης.

MAN OF THE MATCH: Ο Καβουσάκης. Σωτήρια η επέμβασή του στο σουτ του Κοροβέση στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Γενικά έχει κάνει ένα πολύ καλό ματς. Και δεν είναι η πρώτη φορά...

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από τους γηπεδούχους ο Γιουσούφ με την γκολάρα του, οι πιο πολλοί μεσοεπιθετικοί της ομάδας αλλά και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πήγαν καλά. Από τον ΠΑΣ δέσποσαν μόνο οι Τσάβες και Κοροβέσης.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η πλειοψηφία των μεσοεπιθετικών του ΠΑΣ. Δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε. Επίσης το στήσιμο του Πετράκη δεν του... βγήκε.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν υπάρχει φάση που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως γκάφα. Το σουτ του Γιουσούφ ήταν άπιαστο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο ρέφερι Σιδηρόπουλος με τους βοηθούς του δεν έχουν κάνει σοβαρά λάθη. Μόνο κάποια φάουλ που δεν δόθηκαν και όχι σε καίρια σημεία. Σωστά δεν δίνει πέναλτι στον Άλαν.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η ομάδα που ήθελε πιο πολύ τον αγώνα ήταν και αυτή που τον κέρδισε. Ο άκρως μαχητικός και αποφασισμένος για όλα Εργοτέλης πήρε το πάνω χέρι στο Α' μέρος με την γκολάρα του Γιουσούφ. Στην συνέχεια δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Ο ΠΑΣ από την άλλη ήταν μπλοκαρισμένος και σαν... υπνωτισμένος για μεγάλο μέρος του ματς. Όταν αφυπνίστηκε ήταν αργά. Ήταν σαν να είχε μείνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δίκαιη η νίκη των Κρητικών που τους δίνει ελπίδες για την μάχη που δίνουν για την σωτηρία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα