Ρόκα: «Βαθμό η Βέροια με μισή ευκαιρία»

Νίκος Τσιώκος
Ρόκα: «Βαθμό η Βέροια με μισή ευκαιρία»

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα τόνισε πως η Βέροια πήρε τον βαθμό στην Κομοτηνή με μισή ευκαιρία, έδωσε εξηγήσεις για την αλλαγή του Τζάνη και επιβεβαίωσε τις αποχωρήσεις παικτών.

Την απογοήτευσή του για την ισοπαλία με τη Βέροια εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανουέλ Ρόκα. Ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε πως η «βασίλισσα του Βορρά»... τσίμπησε τον βαθμό με μισή ευκαιρία, ενώ έδωσε εξηγήσεις για την αλλαγή του Τζάνη. Επίσης, επιβεβαίωσε τις αποχωρήσεις των Οκάτσι, Τριανταφυλλάκου και Καθάριου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τη Βέροια: «Ντρέπομαι να λέω τα ίδια πράγματα. Είναι αυτό που λένε στο ποδόσφαιρο. Ενενήντα λεπτά παλέψαμε μέσα στην λάσπη και με μισή ευκαιρία των αντιπάλων δεν πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε στον ουρανό και παρακαλάμε πλέον τον Θεό να μας δώσει τους τρεις πόντους.

Δεν πρέπει να κλαίμε, με κλάμματα δεν θα πάμε πουθενά. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, αλλά χάσαμε και πάλι δυο πόντους εντός έδρας», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Πανθρακικού.

Για την αλλαγή του σκόρερ Τζάνη και αν οφείλονταν σε τραυματισμό: «Τον Τζάνη τον αλλάξαμε γιατί χάσαμε το κέντρο και χρειαζόμασταν δύναμη εκεί, καθώς ο Ντιγκινί ήταν μόνος του. Μπορούσαμε να βάλουμε δύο με τρία γκολ με Μεχία, Ντιγκινί, Γκιγέρμο κλπ, ώστε να κλειδώσουμε το παιχνίδι, αλλά με μισή ευκαιρία μας έβαλαν οι αντίπαλοι.

Το είδατε όλοι. Όπως και το γκολ στο 93' με Αστέρα Τρίπολης, όπως και η ισοπαλία με Εργοτέλη που είχαμε 18 σουτ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά τέσσερις βαθμούς παραπάνω απ' όσους κερδίσαμε στα τελευταία παιχνίδια τους αξίζαμε».

Για πιθανές αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ της ομάδας: «Κάποιοι παίκτες θα φύγουν. Ο Οκάτσι για παράδειγμα έχει προσωπικό πρόβλημα και θα φύγει. Κάποιοι άλλοι επίσης, όπως ο Τριανταφυλλάκος που έχει προσόντα, είναι καλός παίκτης, αλλά στην δεδομένη στιγμή δεν βοήθησε. Το ίδιο και ο Καθάριος, που είναι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορούμε να τους δώσουμε την δυνατότητα να παίξουν πλέον, καθώς εμείς χρειαζόμαστε πόντους».

Για το πού ο ίδιος εστιάζει την αχίλλειο πτέρνα του φετινού Πανθρακικού: «Η ομάδα έχει πρόβλημα στα γκολ. Φτάνουμε εκεί, έχουμε ευκαιρίες, αλλά δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Ποιος θα το βάλει μέσα; Το πρόβλημα είναι η λάσπη που έχει το γήπεδο; Είναι η χαλάρωση που επήλθε κάποια στιγμή;

Όλα αυτά μαζί; Σημασία έχει ότι τώρα πλέον έχουμε φορτωθεί με άγχος και έτσι η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει και να κρατήσει μπάλα στα πόδια με την ηρεμία που θα όφειλε να έχει, χώρια που σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ανά πάσα στιγμή κινδύνευες να κάνεις το λάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα