Standing ovation για Αμπιντάλ! (pics & vids)

Standing ovation για Αμπιντάλ! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Standing ovation για Αμπιντάλ! (pics & vids)

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την Καλλονή αποχωρώντας καταχειροκροτούμενος από όλο το γήπεδο! Χαιρέτησε και αγκάλιασε έναν έναν τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας.

Standing ovation για τον Αμπιντάλ στο τελευταίο του ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα στην καριέρα του. Ο Γάλλος άσος που έκανε ένα πολύ καλό ματς στην Καλλονή έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού λίγο μετά το 90' για να χειροκροτηθεί απ' όλο το γήπεδο! Άκουσε το όνομά του από τις εξέδρες και μετά χαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες του. Οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν και ενώ χαιρέτησε και όλο το τεχνικό τιμ αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια όλοι οι ερυθρόλευκοι παίκτες μαζεύτηκαν και τον πέταγαν στον αέρα για αρκετά λεπτά. Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός με όλους και ενώ χειροκρότησε το φίλαθλο κοινό. Έκανε πλάκα με όλους και ενώ τον χειροκρότησαν και οι δύο πάγκοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα