Γκρανέρο: «Ντροπή η διεξαγωγή αγώνων σε τέτοια γήπεδα»

Γκρανέρο: «Ντροπή η διεξαγωγή αγώνων σε τέτοια γήπεδα»

Νίκος Τσιώκος
Γκρανέρο: «Ντροπή η διεξαγωγή αγώνων σε τέτοια γήπεδα»

bet365

Με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τα έβαλε ο Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος τόνισε πως είναι ντροπή να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα, όπως το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Γκρανέρο. Ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως είναι ντροπή να διεξάγονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα, όπως το ΔΑΚ Κομοτηνής. Όσο για το γεγονός ότι η «βασίλισσα του Βορρά» πήρε τον βαθμό, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ισπανός δήλωσε πως στον σύλλογο της Ημαθίας έχουν μάθει να μην τα παρατάνε.

«Κατ' αρχήν θέλω να πω ότι είναι ντροπή να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα. Ήταν πολύ επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, εκτός φυσικά από του Μαλόν.

Δεχτήκαμε ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά στην συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας και είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε για την ισοφάριση, αλλά είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, όπως άλλωστε και ο αντίπαλος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ραούλ Μπράβο και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για εμάς, ωστόσο η ομάδα μου είναι μαθημένη να μην τα παρατάει και παλέψαμε μέχρι το τέλος για το γκολ, το οποίο τελικά και ήρθε δίνοντάς μας έναν πολύτιμο βαθμό», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ότι δεν είχε κανέναν αμυντικό στον πάγκο: «Ήμασταν προετοιμασμένοι να καλύψουμε το κενό αν χρειαζόταν, όπως και χρειάστηκε, να έπαιζε δηλαδή πίσω ο Μπατιόν και δεξιά ο Καλί. Γενικά είμαστε μια ομάδα που έχουμε περισσότερο επιθετικές βλέψεις. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις απουσίες των Αμαραντίδη και Βέρτζου».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου: «Έχω μιλήσει με τη διοίκηση για τις θέσεις που επιθυμώ να καλυφθούν στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Σίγουρα, όμως, θα παίξουν ρόλο και οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν από το ρόστερ.

Όπως έχω ξαναπεί, στο έμψυχο δυναμικό υπάρχει μια δυσαναλογία, αφού σε άλλες θέσεις υπάρχει μεγάλη πληρότητα και σε κάποιες άλλες χρειάζεται ενίσχυση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα