Ουζουνίδης: «Ο Πανιώνιος έχει πιθανότητες με Ατρόμητο»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Ο Πανιώνιος έχει πιθανότητες με Ατρόμητο»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει ότι ο Πανιώνιος θα έχει τιθανότητες να νικήσει τον Ατρόμητο

Αφού είπε ότι παρουσία της ομάδας του στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν καλή, στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στη «Nova» ότι ο Πανιώνιος με την ενέργεια και το ταλέντο του θα μπορεί να «χτυπήσει» τον Ατρόμητο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για:

την εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι η παρουσία μας ήταν καλή. Είχα ευκαιρία να δω και δύο-τρία παιδιά μέσα από αυτόν τον αγώνα και δείξανε ότι έχουμε τη δυνατότητα να εξελιχθούν, βοηθώντας τώρα την ομάδα, αλλά και στην πορεία. Μπορούνε να γίνουνε και καλύτεροι. Ήταν καλή η εικόνα μας. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά η εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι καθοριστικό. Είναι όμως ένα τοπικό ντέρμπι και το θέλουμε εμείς και ο κόσμος μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Θεωρώ ότι αν έχουμε τη συγκέντρωση που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και τη συνοχή στις γραμμές μας θα μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς μπορεί να έχουμε νεανική ομάδα, αλλά έχουμε ομάδα με ταλέντο και ενέργεια και αυτό το στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι αν τρέξουμε πολύ θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα