ΠΑΟΚ: Επιστροφή Τζαβέλλα και Ρατς

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Τζαβέλλα και Ρατς

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επιστροφή Τζαβέλλα και Ρατς

bet365

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Ράσβαν Ρατς επανήλθαν στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, όμως, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ παραμένουν, έχοντας προστεθεί σε αυτά και ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο «δικέφαλος του βορρά», μετά την ήττα (3-0) από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ταξιδεύει στη Λιβαδειά για το τελευταίο παιχνίδι του 2014 στο τρέχον πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Γιώργο Τζαβέλλα που δεν είχε βρεθεί στην Ήπειρο για το προηγούμενο παιχνίδι, όπως επίσης και τον Ράσβαν Ρατς που ήταν τιμωρημένος.

Ωστόσο, στη λίστα των απουσιών προστέθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο διεθνής πορτιέρο μαζί με τον Αλέξανδρο Τζιόλη έμειναν για θεραπεία στο γυμναστήριο, ο τιμωρημένος Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπεία και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ρόμπερτ Μακ συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Λιβαδειά.

Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Ποζατζίδης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Γκολάσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα