Παναιτωλικός: Αποχαιρετούν το 2014 με φιλικό

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Αποχαιρετούν το 2014 με φιλικό

bet365

Φιλικό με τη δεύτερη ομάδα έχει προγραμματιστεί στον Παναιτωλικό για την Κυριακή, που θα είναι και η τελευταία μέρα του 2014 όπου οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ουσιαστικά σήμερα οι Αγρινιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για το έτος, με τον Θεοδωρίδη να κάνει ατομικό και τον Μορένο θεραπεία.

Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις συναρμογής – ευλυγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις ταχύτητας – επιτάχυνσης, ασκήσεις με σέντρες και σουτ και στο τέλος έγινε παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Λόγω της ματαίωσης του αγώνα με τη Νίκη Βόλου και τη νίκη στα χαρτιά λόγω των χρεών των Θεσσαλών, αποφασίστηκε το πρωί της Κυριακής να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό με τη δεύτερη ομάδα και να πουν όλοι μαζί... καλές γιορτές, αφού θα προπονηθούν ξανά το 2015.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα