Καλύτερος νέος παίκτης στην Ευρώπη ο Στέρλινγκ

Καλύτερος νέος παίκτης στην Ευρώπη ο Στέρλινγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Καλύτερος νέος παίκτης στην Ευρώπη ο Στέρλινγκ

bet365

Το βραβείο του «European Golden Boy 2014», έπειτα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την Tuttosport, παρέλαβε το πρωί του Σαββάτου, ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο νεαρός επιθετικός της Λίβερπουλ βγήκε νικητής ανάμεσα σε 40 παίκτες ηλικίας μέχρι 21 ετών, κερδίζοντας και τους συμπαίκτες του, Λάζαρ Μάρκοβιτς και Ντίβοκ Ορίζι.

«Είναι πολύ όμορφο και σπουδαία διάκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος, τόσο για τον εαυτό μου, όσο και για την οικογένειά μου. Αυτό που ήθελα από μικρός ήταν να δουλέψω σκληρά και να παίξω ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που αυτό πλέον αναγνωρίζεται. Είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους που με πιστεύουν και αναγνωρίζουν τη δουλειά μου» είπε ο Στέρλινγκ αφότου πόζαρε με το βραβείο δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο «Μέλγουντ».

Ο διεθνής άσος, έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο και ο δεύτερος Άγγλος μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ, το 2004.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα