«Κατεβάζουν ρολά» στη Νίκη Βόλου

«Κατεβάζουν ρολά» στη Νίκη Βόλου

Θοδωρής Βασίλης
«Κατεβάζουν ρολά» στη Νίκη Βόλου

bet365

Φαίνεται πως οι τίτλοι τέλους για τη Νίκη Βόλου πλησιάζουν η οποία ετοιμάζεται να γράψει αρνητικό ρεκόρ. Αποχωρούν παίκτες και προπονητής.

Τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της ζει η Νίκη Βόλου. Η χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην ορίσει τον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα με τον Παναιτωλικό και να μηδενίσει τους Θεσσαλούς.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας όπως και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ενημερώθηκαν σχετικά μετά το τέλος της προπόνησης για τα άσχημα νέα και ήδη ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει να αποχωρήσει κάτι που αναμένεται να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές.

Όλα δείχνουν ότι η Νίκη ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά και αυτό που απομένει είναι να φανεί και ο τρόπος πως θα πάρουν τα δεδουλευμένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα