Στον πάγο οι μεταγραφές για ΠΑΟΚ

Στον πάγο οι μεταγραφές για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στον πάγο οι μεταγραφές για ΠΑΟΚ

bet365

Τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα «παγώνουν» τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ, με σκοπό να δοθεί βάση στο πρωτάθλημα, όπου ο πρώτος γύρος πρέπει να κλείσει με νίκη.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, σε συνδυασμό με τα ανοικτά μέτωπα στις ανανεώσεις και τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, «παγώνουν» μέχρι νεοτέρας τα μεταγραφικά ζητήματα που έτρεχαν στον ΠΑΟΚ τόσον καιρό.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν αφενός πως τον χειμώνα είναι δύσκολο να βρεθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, αφετέρου έχουν όλα τα παραπάνω, που τους «μπλοκάρουν» για την ώρα απ' το να κινηθούν στο «παζάρι» του Ιανουαρίου.

Με τους Κατσικά και Τζανδάρη να μην έχουν βάλει ακόμη υπογραφές σε νέα συμβόλαια, τον Γλύκο να τίθεται εκτός δράσης για ένα μήνα και τον Ιτάνζ να μην πείθει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του, ενδεχομένως να προκύπτουν ανάγκες σε θέσεις που δεν αποτελούσαν μέχρι πρόσφατα προτεραιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα