Θέλτα – Αλμερία 0-1

Γιώργος Καραμάνος
Θέλτα – Αλμερία 0-1

bet365

Από τότε που η Θέλτα νίκησε τη Μπαρτσελόνα, ακολούθησαν έξι αγωνιστικές, όπου δεν έβαλε ούτε ένα γκολ και τώρα ηττήθηκε (0-1) εντός από την Αλμερία.

Ηταν η πρώτη μέρα του Νοέμβρη, όταν η Θέλτα νικούσε 0-1 στο «Καμπ Νόου» και έκανε όλη την Ισπανία να παραμιλάει για την εξαιρετική ομάδα που απογειωνόταν στην τετράδα και άρχιζε να κάνει περίεργα, τρελά όνειρα. Ωστόσο, αυτό που θα ακολουθούσε δεν μπορούσε να το προβλέψει κανείς. Ούτε ένα, ούτε δύο, μα έξι αγωνιστικές και σε καμία δεν έχει καταφέρει έστω να σκοράρει. Αυτή τη φορά ο «θύτης» της ήταν η Αλμερία που πέρασε με 0-1 από το «Μπαλαΐδος».

Μάλιστα οι Ανδαλουσιανοί έγιναν η τρίτη ομάδα σε αυτό το κάκιστο σερί που κάνουν διπλό στη Γαλικία, ενώ με εξαίρεση τη Ρεάλ, καμία άλλη αντίπαλος των Γκαγιέγκος δεν ήταν μεγαθήριο, ώστε να μην μπορούν να βρουν δίχτυα. Μάλιστα είναι τέτοια η «κατάρα» που φαίνεται να τους έχει ρίξει η Μπάρτσα, που τώρα κόντρα στην Αλμερία είχαν και χαμένο πέναλτι.

Το 0-1 έγινε στο 17’ όταν έπειτα από λάθος κοντρόλ του Φοντάς που δεν έδιωξε με τη μία, ο Χεμέντ σκόραρε εύκολα. Στο 61’ ο Ορεγιάνα με εξαιρετικό φάουλ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι και στο 73’ ο Χουλιάν απέκρουσε την εκτέλεση του Νολίτο από τα 11 βήματα. Ακόμα και με αυτό το σερί όμως η Θέλτα παραμένει 8η, με τους νικητές να βγαίνουν από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα