Εκτίει με Πανθρακικό ο Παπαστεριανός, με Βέροια ο Μπέρτος

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με Πανθρακικό ο Παπαστεριανός, με Βέροια ο Μπέρτος

bet365

Οι Παπαστεριανός, Μπέρτος συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν τις ποινές τους στα ματς με Πανθρακικό και Βέροια, αντίστοιχα.

Την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα αντίκρισαν οι Μανώλης Παπαστεριανός και Μανώλης Μπέρτος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους σε κάποια από τα επόμενα τέσσερα ματς. Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ο πρώτος να εκτίσει την ποινή στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την 17η αγωνιστική και ο δεύτερος σε αυτή με τη Βέροια για την 18η.

Για τον ίδιο λόγο δεν υπολογίζει στον Καρίμ Σολτάνι ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα, με τον Κώστα Φλίσκα να ακολουθεί μέρος της προπόνησης, τον Αντώνη Ράνο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τον Φερνάντο Γουάλας να μένει εκτός αυτής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκε χθες και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους. Τέλος, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (20/12) και εν συνεχεία ο Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ξεκινήσει το ταξίδι για την Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα