Οριστική αναβολή στο Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Οριστική αναβολή στο Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός

bet365

Οριστική είναι η μη διεξαγωγή του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό, αφού η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την απόφασή της αυτός να μη γίνει.

Τις πληροφορίες του gazzetta.gr για μη διεξαγωγή του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό επιβεβαίωσε η Σούπερ Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, που συνεδρίασαν σήμερα, και μέσα σε αυτές είναι να μη γίνει το προαναφερθέν ματς. Μάλιστα, τονίζεται ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις αποφάσεις της Λίγκας

H Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εξελέγη με 12 ψήφους ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λόγω της εκλογής του κ. Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου του Δ.Σ. της Super League. Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν «παρών», ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ΠΑΕ Βέροια, Νίκη Βόλου, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής καθώς και της 18ης έως και της 34ης Αγωνιστικής (Β’ Γύρου) του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η χορήγηση παράτασης για την απόσυρση των προσωρινών διαταγών εις βάρος της Super League των ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος μέχρι και τις 12/01/2015. Απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

*Σημειώνεται ότι ο αγώνας Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός δε θα διεξαχθεί και θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση επί του θέματος τις προσεχείς ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα