Απαγόρευση σε φιλάθλους του ΟΦΗ από Ανδριανό

Απαγόρευση σε φιλάθλους του ΟΦΗ από Ανδριανό

Νίκος Τσιώκος
Απαγόρευση σε φιλάθλους του ΟΦΗ από Ανδριανό

bet365

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, απαγορεύτηκε η μετακίνηση των φιλάθλων του ΟΦΗ στα Χανιά, όπου θα διεξαχθεί το ματς με τον Πλατανιά.

Γειτονικό ντέρμπι με τον Πλατανιά δίνει ο ΟΦΗ την 16η αγωνιστική και οι «Ομιλίτες» θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Όμως, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, απαγορεύτηκε η μετακίνησή τους στα Χανιά, ύστερα από απόφαση του Υφυπουργού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Με απόφαση του Υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ ΟΦΗ για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τον Πλατανιά στα Χανιά, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ βάση της απόφαση του Υφυπουργού αλλά και της αστυνομίας είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τους φιλάθλους της να μην μεταβούν στα Χανιά και να εναρμονιστούν με τις σχετικές αποφάσεις για την απαγόρευση των μετακινήσεων.

Σεμινάριο διαιτησίας

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο διαιτησίας στο ΒΑΚ από τον εκπαιδευτή της ΕΠΟ, Μανώλη Γιανναδάκη. Το παρών έδωσε ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ΠΑΕ, αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα