Εκτός δύο για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός δύο για Πανθρακικό

bet365

Οι Σερφά και Ιγκόρ παραμένουν τα προβλήματα για τον Πανθρακικό και έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τη Βέροια.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό ματς με τη Βέροια (20/12 15:00), με τον Μανουέλ Ρόκα να τονίζει τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής, στη συνέχεια, ανακοίνωσε την αποστολή δίχως να υπολογίζει στους Σερφά και Ιγκόρ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Αράμπα, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπό, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Χασομέρης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Γκιγέρμο, Τζάνης, Κάσες, Ρομέου, Ντιγκινί, Οκάτσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα