Κώτσιος στο gazzetta.gr: «Δε γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι»

Νίκος Τσιώκος
Κώτσιος στο gazzetta.gr: «Δε γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι»

bet365

Ο Ηλίας Κώτσιος μίλησε στο gazzetta.gr για το πέναλτι που φωνάζει ο Λεβαδειακός στο Περιστέρι, το χαρακτήρισε καθαρότατο και αναφέρθηκε στην υπόθεση παραμονή.

Για δύο πέναλτι φωνάζει ο Λεβαδειακός στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Βέβαια, περισσότερος... ντόρος έγινε γι' αυτό που δε δόθηκε στο 90', το οποίο ήταν καθαρότατο, όπως δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος στο gazzetta.gr. Ο στόπερ του συλλόγου της Λιβαδειάς τόνισε πως δε γίνεται να μη δοθεί ένα τέτοιο πέναλτι, ενώ θεωρεί ότι με ανάλογες εμφανίσεις με αυτή του Περιστερίου η ομάδα του μπορεί να καφέρει στο φινάλε να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Δύο δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό και δεν πήρατε κάτι. Πιστεύεις ότι μπορούσατε να πάρετε έστω έναν βαθμό;

Πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. Δυστυχώς, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Σήμερα πάλι (σ.σ.: την Τετάρτη) πάρα πολύ καλοί εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, που μπήκαμε λίγο φοβισμένα και μείναμε πίσω στο σκορ.

Στη συνέχεια του παιχνίδιου, παρά τις αντίξοες συνθήκες, τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, που μείναμε με δέκα παίκτες, τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς, αδικηθήκαμε πάρα πολύ, αξίζαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών γιατί πιστεύω ότι δε μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Ας ήταν και στο 90', δε μας ενδιαφέρει, απλά πιστεύω ότι ήταν καθαρότατο. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν μεγάλη, επαναλαμβάνω, όμως ο προβληματισμός είναι ότι χάσαμε πάρα πολλούς παίκτες. Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και θα συνεχίσουμε.

Υπάρχει κι άλλο ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος...

Επειδή έπαιζα στο πρώτο μέρος, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να το δω, αλλά μπορούσα να δω αυτό στο δεύτερο ημίχρονο, που ήμουν στον πάγκο. Δε γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι. Δυστυχώς, γι' άλλη μια φορά αδικηθήκαμε και είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών.

Οδεύουμε προς το φινάλε της χρονιάς και του πρώτου γύρου. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Λεβαδειακό. Τι χρειάζεται στη συνέχεια;

Έχουμε δείξει στα τελευταία οχτώ παιχνίδι ότι έχουμε δέσει σαν ομάδα, έχουμε βελτιώσει την απόδοσή μας, είμαστε σκληροτράχηλοι, «χτυπάμε» όλα τα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε έτσι και είμαστε υγιείς, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η παραμονή είναι ο πρώτος στόχος. Υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας;

Είμαστε μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή. Αυτός είναι ο στόχος μας κάθε χρόνο, είναι στο αίμα μας να παλεύουμε για την παραμονή. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Είναι δύσκολη η συνέχεια, υπάρχουν καλές ομάδες, πέφτουν τέσσερις, υπάρχει μεγάλη δυσκολία, όμως επαναλαμβάνω ότι δείχνουμε καλά δείγματα σαν ομάδα.

Το ότι υπάρχουν ομάδες που όχι μόνο μπορούν να πετύχουν την παραμονή, αλλά το κάτι παραπάνω, σας επηρέαζει;

Εμείς κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα. Είχαμε προβλήματα στην αρχή, δεν μπορούσαμε τόσο εύκολα να γίνουμε ομάδα, το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε θετικά στοιχεία, σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους. Εμείς κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας, να είμαστε καλά κάθε αγωνιστική και αν έχουμε απόδοση σαν τη σημερινή και σαν τα προηγούμενα παιχνίδια, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Απέκτησες έναν τραυματισμό, είσαι εντάξει;

Θα πάω να κάνω μια μαγνητική. Το κακό είναι ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς και στα δύο παιχνίδια, σύνολο έξι. Δεν είναι το καλύτερο πράγμα, όμως τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι πάρα πολύ καλά και καλύπτουν τις απουσίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα