Στάνκοβιτς: «Θέλω μεγαλύτερο ποσό, μιλάω με την Μπέτις»

Στάνκοβιτς: «Θέλω μεγαλύτερο ποσό, μιλάω με την Μπέτις»

Gazzetta team
Στάνκοβιτς: «Θέλω μεγαλύτερο ποσό, μιλάω με την Μπέτις»

bet365

Ο Βόισλαβ Στάνκοβιτς τόνισε πως οι απαιτήσεις του απέχουν από όσα προσφέρει ο Παναθηναϊκός ενώ αποκάλυψε πως είναι κοντά με την Μπέτις.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην λίστα του, τον Βόισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρτιζάν στο τέλος του χρόνου. Ο Σέρβος στόπερ αποκάλυψε πως δεν τα έχει βρει στα λεφτά με τους «πράσινους» και ενώ εξετάζει πρόταση της Μπέτις.

«Ο Παναθηναϊκός έμεινε ικανοποιημένος βλέποντας τα παιχνίδια μου αρκετά, ικανοποιημένος, αλλά δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό. Δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε Ισπανία ή Ελλάδα, αλλά την καλύτερη προσφορά. Περιμένω να μου προσφέρουν ένα μεγαλύτερο ποσό. Είμαι 27 χρονών, δεν είμαι νέος ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκεφτώ τη ζωή μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Μπέτις είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και έχει τη φιλοδοξία να επιστρέψει στην Πριμέρα την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι μέλος μίας τέτοιας ομάδας. Το ισπανικό ποδόσφαιρο, έχει ένα επίπεδο πολύ υψηλό και είμαι σίγουρο ότι και στη Segunda υπάρχουν ομάδες και αναμετρήσεις με ποιότητα. Υπάρχουν επαφές με την Μπέτις, μίλησαν μαζί μου και με τον μάνατζέρ μου και ακόμη το κάνουν. Τους είπαμε τις απαιτήσεις μας και είμαστε στην αναμονή μίας απάντησης, συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα