«Γυρίζω και... αύριο στον Παναθηναϊκό»!

«Γυρίζω και... αύριο στον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
«Γυρίζω και... αύριο στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι απαντά ο Σεμπάστιαν Λέτο, σε όσους τον ρωτούν για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο «τριφύλλι»!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν είναι ευτυχισμένος στην Κατάνια. Αυτό είναι δεδομένο. Ούτε η Serie B τον... ψήνει, ούτε φυσικά και η κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Αναζητά μία καινούρια σελίδα στην καριέρα του που θα τον βοηθήσει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στο μυαλό του, την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού. Κυρίως για το καλοκαίρι αν και ο «Σέμπα» δεν θα έλεγε «όχι» στο να φορέσει την πράσινη φανέλα από τον Ιανουάριο και να δώσει τεράστια ώθηση στην υπόθεση τίτλος.
Εξάλλου, μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που κάνει για... πλάκα την διαφορά στην Ελλάδα ενώ αυτή την στιγμή το κασέ του έχει πέσει σε επίπεδα που δεν είναι απαγορευτικά για τα οικονομικά του «τριφυλλιού»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 28χρονος φορ είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού. Αγαπάει την ομάδα, έχει δεθεί με τους οπαδούς που τον λατρεύουν και σε όσους τον ρωτούν αν θα ήθελε να γυρίσει η απάντηση είναι «επιστρέφω και αύριο»! O Λέτο θεωρεί πως μέσα από τους «πράσινους» μπορεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστής και να κάνει... restart στην καριέρα του, που έχει πάρει την κατιούσα την τελευταία διετία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του, επεσήμανε για την περίπτωση του Αργεντινού πως «Ο Λέτο είναι ένα ίνδαλμα για εμάς τους Παναθηναϊκούς, ένας αγαπητός ποδοσφαιριστής. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για να επιστρέψει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα