Μεμονωμένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

Μεμονωμένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

Gazzetta team
Μεμονωμένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

bet365

Ο Γιάννης Ανδριανός απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά θα μπορούν να ταξιδέψουν μόνο μεμονωμένα.

Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και πλέον θα τα διαθέσει σε όσους ταξιδέψουν μεμονωμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες (18-12-2014), Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, σχετικά με τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ¨Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ¨, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, της αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (21-12-2014) και ώρα 19:30΄ το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ στο ανωτέρω Δημοτικό Στάδιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα