Τελειώνουν με Ρανιέρι, ξεκινάει ο «Κάρα»

Τελειώνουν με Ρανιέρι, ξεκινάει ο «Κάρα»

Νίκος Ρόλλας
Τελειώνουν με Ρανιέρι, ξεκινάει ο «Κάρα»

bet365

Αισιοδοξία στην ΕΠΟ οτι σύντομα θα λυθεί το θέμα με το συμβόλαιο του Ρανιέρι. Φεύγει για επαφές στο εξωτερικό ο Καραγκούνης.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές της ΕΠΟ με την πλευρά του Κλαούντιο Ρανιέρι για την λύση του συμβολαίου του. Οι δυο τους είναι σε συνεχή επικοινωνία και όπως όλα δείχνουν απομένουν κάποια τυπικά προς διευθέτηση, προκειμένου να μπει και επίσημα τέλος στην μικρή θητεία του Ιταλού στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Αυτό δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αποζημίωση του ίδιου, αλλά και με των συνεργατών του. Ωστόσο από την Ομοσπονδία, είναι πεπεισμένοι πως η χρυσή τομή θα βρεθεί άμεσα και θα μπορέσει ελεύθερα πλέον ο Γιώργος Καραγκούνης να ξεκινήσει και επίσημα τις επαφές του με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Κάτι άλλωστε που... μαρτυρά και το γεγονός οτι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας την Δευτέρα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός και τα πρόσωπα που θα συναντήσει πριν επιστρέψει την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

EURO Τελευταία Νέα