Χαλάει oριστικά του Μπρούνο Άλβες για Ολυμπιακό

Χαλάει oριστικά του Μπρούνο Άλβες για Ολυμπιακό

Γιάννης Γεωργόπουλος
Χαλάει oριστικά του Μπρούνο Άλβες για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες της Φενέρμπαχτσε. Το gazzetta.gr αποκαλύπει τον λόγο!

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε δεν δείχνει διάθεση να παραχωρήσει τον Πορτογάλο διεθνή στην παρούσα φάση παρά την επιθυμία του τελευταίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την γειτονική χώρα, τα «καναρίνια» κοστολογούν τον Μπρούνο Άλβες με 5.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του πρώην παίκτης της Ζενίτ ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μπει σε διαδικασία δημοπρασίας και παρά την αναγκαιότητα που παρατηρείται για την απόκτηση σέντερ μπακ μετά την επικείμενη αποχώρηση του Αμπιντάλ αλλά και τον τραυματισμό του Μποτία, αναμένεται να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Το συμβόλαιο του Μπρούνο Άλβες με την Φενέρμπαχτσε εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 με τον τεχνικό του τουρκικού συλλόγου, Ισμαίλ Καρτάλ να υπολογίζει εσχάτως τον 33χρονο άσο.

Ο Πορτογάλος μάλιστα έκανε δηλώσεις για το προσεχές ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ερσίγεσπορ, τονίζοντας πως η Φενέρμπαχτσε πρέπει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα