«Η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της!»

Gazzetta team
«Η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της!»

bet365

Ο Κύπριος αντιπροέδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, μίλησε για τη... βόμβα των στημένων που έσκασε στην Κύπρο από τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή!

Ο 34χρονος διευθυντής άναψε... φωτιές με τις καταγγελίες του και ο Λευκαρίτης, με τοποθέτησή του στο ΡΙΚ, μίλησε για τους περίεργους φακέλους και τόνισε ότι μπορεί να αποτελέσουν την άκρη του νήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω διαβάσει αποσπάσματα από τις δηλώσεις του κυρίου Παναγή κι έχω διαπιστώσει ότι γίνονται διάφορες καταγγελίες προς διάφορες κατευθύνσεις. Παράλληλα, όμως, έχω δει και μία άλλη τοποθέτηση του προέδρου της ΚΟΠ, που εισηγείται την ανεξάρτητη έρευνα για να δούμε πόση αλήθεια περιέχουν αυτές όλες οι δηλώσεις του κυρίου Παναγή.

Επενέβη και η Εισαγγελία και αντιλαμβάνομαι ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, διότι έχει πάει να δώσει κατάθεση. Καλά έκανε, όμως, πρέπει να πω κάτι. Επειδή κάπου είδα να γίνεται αναφορά για κόκκινους, κίτρινους φακέλους κτλπ, όλοι αυτοί οι φάκελοι ξέρω πάρα πολύ καλά ότι όταν έρχονται από την ΟΥΕΦΑ, οι φάκελοι αυτοί παραδίδονται αμέσως από την ΚΟΠ στην Αστυνομία. Αντιλαμβάνεστε ότι η ΚΟΠ δεν μπορεί να κάνει τον αστυνομικό, ούτε έχει τη δυνατότητα να κάνει τον αστυνομικό ή τον ερευνητή. Γι' αυτό, εφόσον ο κύριος Παναγή έχει πάει να δώσει κατάθεση και αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να στηρίξει όλα εκείνα τα οποία καταγγέλλει, ίσως να είναι ένας σωστός δρόμος για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράματα τα οποία κατά καιρούς υποψιαζόμαστε.

Εγώ τι κατάθεση μπορώ να δώσω; Να πιστοποιήσω ότι ένα ματς ήταν στημένο ή δεν ήταν στημένο; Ή ένα ματς εάν παίχθηκε τόσο στοίχημα ή δεν παίχθηκε καθόλου στοίχημα; Εάν εγώ ρωτηθώ, που δεν νομίζω ότι θα ρωτηθώ, ασφαλέστατα θα είμαι στη διάθεση του οποιοδήποτε, αλλά δεν θα διαφωτίσω κανέναν εγώ, γιατί εγώ είμαι μακριά. Πού ξέρω εγώ τι έχουν αυτοί οι κόκκινοι φάκελοι; Εγώ δεν αρνούμαι να μιλήσω με κανέναν. Από την άλλη, όμως, απλώς προειδοποιώ ότι ίσως να μην είμαι το αρμόδιο πρόσωπο που θα έπρεπε να ρωτήσουν. Οι φακέλοι λένε μέσα πολλά πράματα, οπότε με βάσει τους φακέλους καλά κάνει η Αστυνομία να φροντίσει να κάνει τη δουλειά της με βάση τους φακέλους τους οποίους έχει στα χέρια της.

Δεν είναι εύκολη δουλειά. Σας το τονίζω, διότι καταλαβαίνω τις δυσκολίες, όμως θα μπορούσε να αρπάξει την άκρη του νήματος και να ξετυλίξει το κουβάρι, όπως έγινε και στην Ελλάδα, όπως έχει γίνει και αλλού, στη Βουλγαρία τώρα τελευταίως. Σήμερα στην Κύπρο υπάρχει το θέμα του κυρίου Παναγή, που ίσως αυτό να δίνει κάποιες ευκαιρίες προς τους ερευνόντες λειτουργούς για να προχωρήσουν περαιτέρω»

 

Τελευταία Νέα