Τρόμαξαν με Γλύκο στον ΠΑΟΚ!

Απόστολος Παγώνης
Τρόμαξαν με Γλύκο στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου τρόμαξε όλη την αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής τερματοφύλακας αποχώρησε από τους Ζωσιμάδες με φορείο και έφυγε με Ι.Χ. για την Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη διάγνωση για τον Παναγιώτη Γλύκο λέει πως έχει υποστεί εξάρθρωση λεκάνης. Ο διεθνής τερματοφύλακας που τραυματίστηκε στο γκολ του Λίλα, μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου όχι όμως και στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Ο Γλύκος παρέμεινε στα αποδυτήρια με αφόρητους πόνους, ενώ μετά το τέλος του αγώνα βγήκε από τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος. Χρειάστηκε να μετακινηθεί με ιδιωτικό αυτοκίνητο (αυτό του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ) για την Θεσσαλονίκη καθώς δεν μπορούσε να καθίσει στις θέσεις του λεωφορείου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας (στις 23:00) με το που έφτασε στη Θεσσαλονίκη αμέσως μεταφέρθηκε στην κλινική του Άγιου Λουκά για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις όπου και θα φανεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα