Χριστοβασίλης: «Κάτι παραπάνω απ' ότι ελπίζαμε»

Δημήτρης Τομαράς
Χριστοβασίλης: «Κάτι παραπάνω απ' ότι ελπίζαμε»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, τόνισε πως το 3-0 επί του ΠΑΟΚ ήταν κάτι περισσότερο απ' ότι ήλπιζε και περίμενε.

Μιλώντας στην μεικτή ζώνη του γηπέδου του ΠΑΣ είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε ικανοποίηση και χαρά στους φιλάθλους μας. Πιστεύαμε ότι θα ήταν μια καλή αγωνιστική για μας σήμερα, αλλά μας ξάφνιασε ευχάριστα το αποτέλεσμα, ήταν παραπάνω απ' αυτό που ελπίζαμε και περιμέναμε. Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Είμαστε σε δύσκολες εποχές και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο.

Ο στόχος είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ανοίξουμε δρόμους στους νεαρούς παίκτες που δικαιούνται να παίξουν σε αυτήν την ομάδα. Ως προς την βαθμολογία είμαστε ικανοποιητικά τώρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς παραπάνω σε κάποια ματς, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κάπου αλλού. Νομίζω ότι είναι και το ρεκόρ που έχουμε: οι 23 βαθμοί στον πρώτο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα