Οι κάρτες των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι κάρτες των παικτών του ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Οι κάρτες των παικτών του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φάνης Τζανδάρης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες σήμερα κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει μια αγωνιστική. Στο όριο βρίσκεται και ο Κάτσε που έχει επτά κάρτες.

Στον ΠΑΟΚ, εκτός ότι δεν υπάρχουν οι παίκτες για να καλύψουν τα κενά, αλλά και για ν’ ανασάνουν κάποιοι βασικοί, υπάρχει και το πρόβλημα με τις κάρτες. Ο Φάνης Τζανδάρης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσει σ’ ένα παιχνίδι από τα τέσσερα που έρχονται. Ο Άγγελος Αναστασιάδης που έδειξε τις προθέσεις του με τον Ρατς, αφήνοντας τον εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πολύ πιθανόν να κάνει κάτι ανάλογο και τώρα. Δηλαδή να δηλώσει τον νεαρό μέσο ως τιμωρημένο στο ματς με τον Λεβαδειακό. Στο όριο βρίσκεται και ο Έργκους Κάτσε καθώς σήμερα συμπλήρωσε 6 κίτρινες κάρτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα