Στην Λεωφόρο ως το 2021 ο Παναθηναϊκός

Στην Λεωφόρο ως το 2021 ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στην Λεωφόρο ως το 2021 ο Παναθηναϊκός

bet365

Στον σπίτι του στην Λεωφόρο θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2021 ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρει σχετική τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα Πέμπτη στην Βουλή.

Ευχάριστα τα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα Πέμπτη κατατέθηκε στην Βουλή τροπολογία που δίνει το δικαίωμα στους «πράσινους» να μείνουν στην Λεωφόρο τουλάχιστον ως το 2021, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και έργα βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Η σχετική τροπολογία αποτελείται από 25 παραγράφους, μία από τις οποίες δίνει παράταση δέκα ετών στην εξαίρεση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την υποχρέωση κατεδάφισής του. Αξίζει να αναφέρουμε πως η αρχική ρύθμιση έδινε διορία πέντε ετών και είχε ως ξεκίνημα το 2011.

«Η αναπροσαρμογή του χρονικού διαστήματος, συνάδει με τον σκοπό του νομοθέτη για τη διατήρηση των εν λόγω εγκαταστάσεων έως την ολοκλήρωση των αντίστοιχων έργων στην περιοχή επέμβασης, αλλά και την από χρονικής απόψεως ρεαλιστική πραγμάτωση τυχόν εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας εγκαταστάσεων», σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα