Τα δεδομένα για Σαρρή και ΣΥΡΙΖΑ!

Τα δεδομένα για Σαρρή και ΣΥΡΙΖΑ!

Θάνος Σαρρής
Τα δεδομένα για Σαρρή και ΣΥΡΙΖΑ!

bet365

Το gazzetta.gr γράφει για την φημολογία περί πιθανής υποψηφιότητας του προέδρου της ΕΠΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ και για τις σκέψεις των δύο πλευρών!

Δεν είναι άγνωστο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στηρίζει το κόμμα της αριστεράς εδώ και πολλά χρόνια και αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στις λίστες για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές όμως, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από καμία πλευρά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν οριστικά

Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπάρχουν κάποιες «φωνές» στην Κουμουνδούρου που βλέπουν θετικά την προοπτική της υποψηφιότητας του Σαρρή, παρότι καταλαβαίνουν ότι επικοινωνιακά ίσως αυτό δεν τους ωφελήσει. Πρόκειται για ανθρώπους που είναι πεπεισμένοι για την προσωπικότητά του και θεωρούν ότι έχει εμπλακεί σε έναν Οργανισμό, την ΕΠΟ, που είναι ούτως ή άλλως «παθογόνα» και έχει κάνει κινήσεις για να βελτιώσει κάποια πράγματα. Η πρόταση για αλλαγή του καταστατικού και τη διεύρυνση του σώματος ήταν για αρκετούς ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται καμία επίσημη προσέγγιση, το αντίθετο μάλλιστα. Υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν ότι τη δεδομένη στιγμή, μια επίσημη κρούση στον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν θα έκανε καλό στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένου όμως ότι ο Σαρρής είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολιτικά κοντά στο κόμμα της Αριστεράς, είναι μορφωμένος και με συγκροτημένη σκέψη, κάποιοι στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει έναν πιο αξιόπιστο συνομιλητή σε περίπτωση που βγουν κυβέρνηση και χρειαστεί να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Επομένως, το να παραμείνει στην ηγεσία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα μπορούσε δυνητικά να λειτουργήσει θετικά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο παρελθόν πάντως είχε γίνει επαφή με τον Σαρρή, η οποία ωστόσο δεν είχε προχωρήσει.

Η πλευρά του Σαρρή

Όσον αφορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, η πλευρά του διαψεύδει ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή κάθε πιθανότητα πολιτικής εμπλοκής. Τροφή στα σενάρια είχε δώσει μια παλιότερη συνέντευξή του, στην οποία είχε αφήσει, εντελώς θεωρητικά, ανοιχτό ένα μικρό παράθυρο να ασχοληθεί στο μέλλον με τα κοινά, όταν ο δημοσιογράφος, που γνώριζε ότι ήταν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, του είχε απευθύνει σχετική ερώτηση.

Από εκεί και πέρα όμως το περιβάλλον του ίδιου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υπάρξει καμία κρούση, ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη και ότι τη δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται καν να εμπλακεί με την πολιτική. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό έχει να κάνει και με τις πολλές αντιδράσεις που προκάλεσε η διαρροή του ονόματός του.

Η ημερομηνία του Δ.Σ της ΕΠΟ στις 30 Δεκεμβρίου σχετίστηκε για αρκετούς με την τελευταία ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κάποια ρεπορτάζ ανέφεραν ότι περιμένει το οριστικό αποτέλεσμα προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραιτηθεί, λόγω πρόωρων εκλογών, για να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. Επειδή όμως τα πάντα είναι ρευστά και μέσα στο κόμμα της Αριστεράς υπάρχουν αρκετές αλληλοσυγκρουόμενες τάσεις, είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα...

 

Τελευταία Νέα