Απαιτείται... υπέρβαση για Κάμπελ και Μπεν Αρφά

Απαιτείται... υπέρβαση για Κάμπελ και Μπεν Αρφά

Δημήτρης Τομαράς
Απαιτείται... υπέρβαση για Κάμπελ και Μπεν Αρφά

bet365

Ο Μίτσελ θα ήθελε πολύ την επιστροφή του Κάμπελ, μία κίνηση που είναι όμως και δύσκολη και άκρως δαπανηρή, κάτι που ισχύει και για τον Μπεν Αρφά.

Ψάχνοντας έναν εξτρέμ που σκοράρει και που ξέρει καλά τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πιο ιδανικό πρόσωπο από αυτό του Τζόελ Κάμπελ. Όμως όπως σας έχουμε επισημάνει παλαιότερα η περίπτωσή του έχει ουκ ολίγες δυσκολίες και ελέω Άρσεναλ και Αρσέν Βενγκέρ αλλά και εξαιτίας των αξιώσεων των Άγγλων είτε για δανεισμό είτε για αγορά. Σχετικά με τον Χατέμ Μπεν Αρφά επίσης η υπόθεσή του είναι πολύ δύσκολη παρότι η Χαλ έχει αποφασίσει να διακόψει άμεσα τον δανεισμό του.

Η Νιουκάστλ στην οποία ανήκει έχει ήδη αρχίσει να... πονοκεφαλιάζει εξαιτίας του συμβολαίου του Γάλλου άσου που δεν είναι και μικρό. Ακόμα και ένας ενδεχόμενος νέος δανεισμός του Αρφά από την αγγλική ομάδα θα απαιτεί μία υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος. Έστω και έτσι όμως μένει να φανεί τι τελικώς θα αποφασίσει η Νιουκάστλ. Τονίζεται πως μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι η αξία του Μπεν Αρφά στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο ήταν 8 εκατ. ευρώ.

Ξέχωρα από όλα αυτά για τον Μπεν Αρφά υπάρχει η παράμετρος του χαρακτήρα του. Ο διεθνής άσος προκάλεσε πρόβλημα στην Χαλ όταν έφυγε ξαφνικά για το Παρίσι. Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως είχε πάρει άδεια όμως ο τεχνικός της ομάδας τον... αδειάζει λέγοντας πως δεν είχε ιδέα! Πιο συγκεκριμένα ο Στιβ Μπρους τόνισε πως δεν ξέρει εάν ο παίκτης είναι στο Παρίσι ή όχι ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα γυρίσει πίσω.

Την ίδια στιγμή ούτε το τεχνικό τιμ της Νιουκάστλ θέλει πίσω τον Μπεν Αρφά την ώρα που στο Νησί πολλοί μιλούν για την αγωνιστική και μη συμπεριφορά του, που δεν τον έχει βοηθήσει στο να πάει την καριέρα του εκεί που πρέπει και στο σημείο που άξιζε. Εκτός των άλλων ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή διαρρέει στα αγγλικά media πως ο παίκτης θα βρει ομάδα είτε στην Αγγλία είτε στην Γαλλία. Όλα αυτά θα κριθούν βέβαια στην συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα